View Single Post
Staro 25.12.2003., 18:31   #5
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ovak samo da nesto kazem ali nemojte shvatitit to kao da nekoga branim ili sl.
ja sam dosta puta kupovau hgspotu 8naravno kad ni bila ova blagdanska groznica) i istina je da nisu bog zna kaj pametni ali su ok. a zasto je usluga ovih dana kakva je, je to zato (bio i sam se uvjerio) kaj dolazi ekipa koja nezna razliku izmedju restart i power gumba na kucistu! stvar je u tome da oni svi tam moraju ekipi objasnjavat neke stvari, koje ak neznaju, po mom misljenju, nebi trebali ni kupovat komp neg bjezat sto dalje od njega i trosit pare na druge stvari.

jedan od primjera je:

tip dosao na blagajnu i naravno nemre se odlucit za kaj bi komp nis mu ne valja a kurca nema pojma!!! i onda na kraju, kroz jedno 20 min, cak i sloze konfiguraciju ali tip naravno ima krivu karticu inemre platit neg mora ici mjenjat pare u mjenjacnicu!!!! tom tipu bi bilo bolje da zeme metak u ubije se jel bu jeftinije prosel.

eto to je jedan od razloga. inace cak se divim ekipi kak imaju strpljenja da ne odjebu ekipu jel je meni koji sam samo slusao jednog od takvih primjera puko k... i doslo mi je da ga tam na mjestu zamlatim.

stvar je ovakav nazalost mi ispastam ka ekipa kupuje kompove a da nemaju pojma!! i to se odnosi na sve firme.

Zato ja kupujem u Linksu di nema guzve ekipa isto zna koiko u hgspotu ali jebar isporuka brza.

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote