Citiraj:
Autor Matesonik
Zanimljivo-stvarno su samo tamo rikavale. Netko se urotio protiv Istrijana...
(sala, ofkors)
|
Heheh nisam na to mislio. Nego se jako puno ljudi zalilo na te ploce tu kod nas. ne znam za ostale dijelove HR jer mi nitko nije iz ZG-a ili KNINA ili ST-a ili OSIJEKA donosio PC na popravak
Citiraj:
Autor JC Denton
Uh, moja EPoXica je radila k'o zmaj... radi i jos dan danas  Ali to valjda zato sto tehnicki nisam jos u Istri
Zverka od ploce, EPoX 8RDA3+. Bundle ludilo, nikad mi nista nije uzfalilo uz tu plocu. Platio sam je 600 i nesto sitno kuna, a za ono vrijeme je bila ludjacki opremljena.
|
E vidis da si dosao s njom u Istru sigurno bi riknula hehehe

.
Salu na stranu,bundel je bio odlican,sve sto ti treba i ne treba,tu uopce nisu stedili ,ali bas ta 8rda3+ je bila najgora sto se tice rikavanja. Sjecam se kad sam prvi put susreo s tom plocom riknuo je bios chip. Tip je imao garanciju ali nije htio vise nosit na garanciju jer ju je mijenjao vec 3. put?? Kupio sam chip od Rendule i ploca je radila jos oko 6 mjeseci i riknula skroz. U medjuvremenu mi je doslo jos puno tih ploca pa cak i 939 (ne mogu se sjetit koje).
Nako ntoga sam kupio sebi jednu jer sam mislio da je slucajnost (8rda+) i riknula je nakon 10 dana NA DEFAULT POSTAVKAMA. Garancija,dobio novu,rikla nakon 9 mjeseci na deafult postavkama sa bartonom 2800+. Otada nemam dobro misljenje o Epoxu.