Tema: Epox mrtav?
View Single Post
Staro 22.05.2007., 00:43   #31
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Zanimljivo-stvarno su samo tamo rikavale. Netko se urotio protiv Istrijana...

(sala, ofkors)

Heheh nisam na to mislio. Nego se jako puno ljudi zalilo na te ploce tu kod nas. ne znam za ostale dijelove HR jer mi nitko nije iz ZG-a ili KNINA ili ST-a ili OSIJEKA donosio PC na popravak

Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Uh, moja EPoXica je radila k'o zmaj... radi i jos dan danas Ali to valjda zato sto tehnicki nisam jos u Istri

Zverka od ploce, EPoX 8RDA3+. Bundle ludilo, nikad mi nista nije uzfalilo uz tu plocu. Platio sam je 600 i nesto sitno kuna, a za ono vrijeme je bila ludjacki opremljena.
E vidis da si dosao s njom u Istru sigurno bi riknula hehehe .
Salu na stranu,bundel je bio odlican,sve sto ti treba i ne treba,tu uopce nisu stedili ,ali bas ta 8rda3+ je bila najgora sto se tice rikavanja. Sjecam se kad sam prvi put susreo s tom plocom riknuo je bios chip. Tip je imao garanciju ali nije htio vise nosit na garanciju jer ju je mijenjao vec 3. put?? Kupio sam chip od Rendule i ploca je radila jos oko 6 mjeseci i riknula skroz. U medjuvremenu mi je doslo jos puno tih ploca pa cak i 939 (ne mogu se sjetit koje).

Nako ntoga sam kupio sebi jednu jer sam mislio da je slucajnost (8rda+) i riknula je nakon 10 dana NA DEFAULT POSTAVKAMA. Garancija,dobio novu,rikla nakon 9 mjeseci na deafult postavkama sa bartonom 2800+. Otada nemam dobro misljenje o Epoxu.
spawn je offline   Reply With Quote