21.05.2007., 21:12
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor JuVe
nije mi jasno zašto se na ljude koji reklamiraju proizvod gleda kao na gubavce (sa strane prodavača) te se tako i ponaša, ipak su oni prodali proizvod koji se pokvario u roku u kojem su davali reklamaciju??
nekidan sam išao s frendom da preuzme "zamjensku" matičnu jer originalne naravno više nema u ponudi. lik mu je donio u kesici (!) i kaže "Tako su mi je poslali iz Gigabyte-a". nema ni svoju kutiju, ni kablove, ni upute, ni drivere, ništa ništa.
znate zašto mu nije dao povrat novca? zato jer je ostalo manje od godinu dana garancije (od originalne 2 godine). ploča je reklamirana prije skoro dva mjeseca, i tada je bilo ostalo točno godinu i mjesec dana garancije, međutim dok je zamjenska došla ostalo je manje od godinu dana...
|
Nisam nigdje naisao ni u Zakonu o zastiti potrosaca ni u Zakonu o obaveznim odnosima da ti je covjek trebao dati plocu sa kutijom, kablovima, cdom sa driverima. Znaci sve ovisi o dobroj volji servisera. I o tome koliko im je stalo do njihovog ugleda i zadovoljstva samog kupca.
|
|
|