View Single Post
Staro 21.05.2007., 21:04   #195
Jack_the_Ripper
Premium
Moj komp

Jack_the_Ripper's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
Alaj ste ga nalupali gluposti,naročito DAxDaX...ne mogu više slušat lupetanje pa ću se probat objasniti...

Svaka ddr2 memorija će raditi! na 1.8 volti - koliki i je nominalni napon za ddr2 po JEDEC specifikaciji. Ono što nekim memama piše 2.1 ili 2.2 volta ; to su samo preporučene voltaže ili voltaže povišene da bi mema mogla raditi an tom XY taktu sa XY latencijama... E sad druga je stvar dali su to žnj-žnj čipovi pa imaju problema sa kompatibilnošću na (po tome poznatim) Gigybyte pločama;a što doduše opet može riješiti jedan od novijih biosa - F6 naviše... S druge strane neznam zašto ne uzeti onda recimo Kingmax 800(da ima lufta i za OC) i biti miran,kad se već nalazi na listi podržanih RAM-a.

A sasvim treće je onaj konektor šta spominjete;ali i tu je moguće da izgori taj konektor,jer eto bilo je sa tim problema na 965P-DS4 koja također ima 8 pinski konektor,a ne samo 4-pinksi kao recimo 965P-DS3. A koliko vidim ova 965P-DS3P ima isto 8 pinski pa moguće da i ona može raditi isti problem...
Super! Znači možda bi i napajanje trebao mijenjat! Hvala Bogu da ga nisam kupio prije par mjeseci! Joj, prokleta bila ta računala!

Ok, uzet ću kingmax mars!

Evo ovakav je priključak na napajanju
http://www.chieftec.com/images/PSU/p4_1.jpg

A nije mi jasno zašto bi izgorio taj konektor.. Se da to kako srediti? Šteta mi je sad kupovat drugo napajanje, kad mi je ovo novo!

Jack_the_Ripper je offline   Reply With Quote