View Single Post
Staro 21.05.2007., 19:57   #4
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
@yedwy; erm...ako se ne varam, to je bio moj lite-on , tj. od mene si ga kupio...
kod mene nije bilo nikakvih problema, tak da je ocito riknulo nekaj, pitaj boga dragoga kaj...nego, ako se sjecam dobro, ima garanciju jos u linksu preko godine dana, pa se nemoj ustrucavati to odnesti tamo...jer ovako nesmije raditi!!! sam Bog zna da sam se naslusao mjuze i mjuze te nagledao divx-ova sa njega i nikad mi se nije komp srusio zbog toga, cak sam imao 3 uredaja neko vrijeme bas zbog mjuze jer ju imam na cd-ima i dvd-ima, a ostala 2 uredaja su uvijek puna ili trebaju za nesto drugo.
kaj da ti kazem vise, da se ispricam ispast ce da sam ja kriv a nisam, tak da eto, odfuraj u links, meni je radilo normalno, nemam blage koja mu je qita dosla nakon 2 mjeseca. jedino mi je zao kaj imas problema sa uredajem kojeg ti ja prodah...koje sranje...

@hamm; da, slazem se, nisu lite-on nesto, pogotovo u przenju, samo kaj je ovaj bas kod mene radio dobro tj. nije bilo ovakvih komplikacija kao kod yedwy-a. sprzil sam dosta dvd-a sa njim i svi su bili citljivi, za kvalitetu neznam toliko jer sam samo par isprobao, al uvijek je reza bila 90+ u mjerenju sa nero-om. prodah ga jer sam se bio namjerio na ovo kaj sad imam (LG H42N) a i onda mi je onaj drugi lite-on zadao bespotrebnih problema, pa sam prodal oba dva. onaj drugi uredaj je bil cca 2 tjedna star. mislim da smo o tome bili i pricali u to neko doba kad sam i disk prodavao, prije cca 2 mj...kad sam i ovo prodao yedwy-u.

...mislim optika, imal sam plextora PX-130A koji je cital dva dvd-a na nekih 5-6x dok ga ovaj LG cita na 12x(srednja brzina). dosta te optikalije sam se i navracao, pogotovo liteon-a...tak da je ocito uredaj bas riknuo...mater mu lajtonovsku! nazalost, u servis i bok!

pozz

mladen
gamer je offline   Reply With Quote