samo da javim jednu dojavu u vez aparata za gasenje
imate u metrou aparat 25xkn 3.5kg ali nije bitna kolicina za gasenja pozara vec onaj udar tj pritisak koji aparat stvara dakle radije kupite aparat koji ima udar a manje sredstva nego aparat koji ima vise kolicine a manje sredstva (ja sam prilikom pozara u autu imao oaparat onaj mali 0.75kg a bio je velicine spreja za kukce a tako je i izgledao i samo da kazem da sam mogao obaviti nuzdu i bilo bi djelotvornije nego taj aparat)
dakle ako kupujete kupite posteno ili nemajte nije skupo a spasit si mozete auto a samo se jedno moze to desiti
sta se tice gasenja pozara na autu, ako se zapali ispod haube (poklopca) onda prvo sta morate napravit je pogledat sa donje strane auta gdje gori (dakle sagnete se i pogledate odozdola) ako vidite plamen pocnite gasit odozdola (niti u jednom slucaju nedizite haubu) hauba (poklopac) se dize jedino kada se pocne lak na haubi napuhavat ili kada nevidite vatru odozdola niti jednom drugom slucaju, ako dignete haubu dovest cete zrak na vatru i onda ste tek napravili problem
i jos jedan tip kada gasite vatru uvijek pocinjete od crijeva za gorivo nikada negdje drugdje jer ukoliko imate benzinca i vatra dode do goriva mozete se pozdraviti, dok kod dizelasa netrebate toliko brinut ali u niti jednom slucaju nije pozeljno da gorivo ili dizel dode na vatru
evo to je bilo par savjeta u vezi vatre na autu nadam se da vam se to nikada nece desiti ali nedao bog da se desi znate neke stvari (makar sve zavisi kakva ste osoba i kako cete reagirati u datom trenutku, uglavnom probajte se smirit i pribrat jer inace nebude dobro (lako reci poslije bitke ali to je istina))
p.s. nemojte guliti one naljepnice od aparata za gasenje pozara kako se aktivira ja doslovno od soka nisam znao kako aktivirati aparat (jer u datom trenutku mozak nedjeluje kako sada razmisljate)