View Single Post
Staro 25.12.2003., 16:26   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ma ja sam čekao pre neki dan isto u tedu više od pola sata jedan smrdljivi monitor. Upoznao se s nekim tipom, raspričali se mi, prošli cijelu povijest računala a i šire i još smo stigli i šutjeti, koliko je to dugo trajalo. Kao sutra ja pametniji pa odem u Ve mulj.... Kad tamo situacija još gora. Prvo čekam u redu za robu isto pun krc vremena da bi mi tip došao i rekao da nemjau miša na skladištu! Popizdio, odem ponovo gore, naravno moram kod istog tipa koji mi je napravio račun (Zlatko) da mi ga prepravi. Naravno neki deda kod njega kupuje unuku comp. To traje naravno pet gladnih godina, on mi to prepravi, onda opet dolje u red i opet čekaj.... Ma za popizdit.
I jedno pozitivno iskustvo. Links je definitivno najbolji dučan u cijelom Zagrebu. Imaju robu koju ne drži niko, kak im stoji na cijeniku to i imaju na skladištu za razliku od nekih, onaj tip na izdavanju robe naspram ove gospode u mulju i šrotu je svjetlosno brz i ljubazan do bola. A dečki na prodaji su i više nego korektni i uslužni. Čista petica. Kod njih je cijela epizoda s kupovinom robe, izdavanjem i svime trajala 15 min. A uzeo sam robe za 6000 kuna... Od sad pa nadalje ne idem nigdje više osim u Links!
tor je offline   Reply With Quote