Dakle kupio ja bio prije par mjeseci (mjesec dva, ko zna više) ovaj snimač i do sad se valjda nije poklopila kombinacija nego tek danas...
Pazi sad ovo...
Slušam ja neke MP3-ce i ubacim dvd u drive idem iskopirati nešto i BAM reset...
Mislim si ja - koji q***? Ajde dobro rekoh možda se zbleso komp maker se ne dešava to baš prečesto, posebno ne od kad sam ga "downclocko" sa 3800+ na samo 3500+ oc da se manje grije pa da mi ne pali full vent nikad...
anyway upalim ja natrag komp sve po sterom upalim mp3, exploreer -> copy -> RESET...????!?!?
Sad sam već bio živčan (radilo se o Visti) reko ***** Vistu vratim ja XP-e sa imegea - opet probam -> reset...
Probam sa wmp 11 -> reset...
LSS -> kad god IŠTA playa neki zvuk ili video (iso je sa divx) i oćeš pristupit pljas, očito neki SATA - integrirana zvučna problem...
E da i kad se recimo instalira sa CD-a sa instalacijskom procedurom nekog progija to ide ali preskače zvuk...
Ako radim u Neri - nikom ništa možeš kopirati, pržiti ali čim iz winsa ideš -> paf... Vista ili XP+SP2...
Za odvalit se od smjeha...
Edit:
Zaboravih spomenuti - igre rade bez problema uz kopiranje i to sam probao i ultra stari diablo 2 i ultra novi cnc3 i sve normalno...