Evo ako malo mogu pomoc kao pravnik ,vec je citiran ZOO , a ako nekome nije jasno ono sto tamo stoji :
Ukoliko vam rikne komad hardwera ,ako je naravno garancija jos vazeca imate pravo: traziti povrat (punog iznosa koji ste platili koji stoji na racunu) ili zamjenu za ISTU stvar ....kad nema iste stvari onda se pogadajte kako hocete ali u svakom trenutku mozete traziti vas novac nazad. Ovo sve naravno vrijedi ukoliko ne mogu otkloniti gresku (popraviti) . Sve ostale grozne price koje sam do sada procitao ,tipa: iznios od zadnjega prodanog artikla tog tipa ,ploca u kesici jer je protekala jedna godina od dvije i sl su cisto muljanje trgovaca ...na koja niposto ne treba pristati .
Sad ovo sve ne znaci da treba ruzno komunicirati s trgovcima jer oni cijeli proces u zamjenu za vasu neljubaznost mogu bolno dugo razvuci (zakonski rok za reklamaciju je 45 dana) . A zamijeniti vam moraju nikome nije u interesu da si rusi ugled i nabija inspektorat na leda.
Citiraj:
Autor Zmaj000
Hm upravo su me zvali i rekli da su dobili "odobrenje" za Gigabyte 6600GT i pitali me dali mi to odgovara?Hm,nesta tu meni nestima smrdi mi nesta,rekao sam da cu im se javiti za dan-dva. Sta vi mislite da posto oni nemaju moje grafe da trazim povrat novca,cak bi pristao na to da mi daju povrat po zadnjoj cjeni po kojoj se ona prodavala a to je nekih 650-700 kn.
|
Dakle za zakjucak :ako ti se ne zuri ,sacekaj , puni iznos novca s racuna moras dobiti nazad.