Citiraj:
Autor SrKi
"Ak nist drugo, igra ne bi smjela biti zahtjevna, trebala bi se moc igrat na istoj konfi na kojoj se mogo i WC3 igrat.."
samijesno.
w3 se igra na 1000mhza i geforce2 s 256 rama (bar sam ja tako igrao igu 4 godine na b.netu), i onda ovako nesto izjaviti. urnebes.
|
smijesno? zasto? ja ne vidim apsolutno nista smijesno u tome da Blizzard ima odlicne artiste koji svoj posao rade vrlo dobro i vjesto docaravaju atmosferu bez potrebe za vrtoglavo skupim hardverom. A ako se bojis da ce igra jednako izgledati na vrtoglavo skupim kompovima, kao i na tvojem ili mojem sadasnjem kompu, varas se. SC2 vjerojatno nece biti graficki-tehnoloski najnaprednija igra kada izadje, ali joj to niti nije namjena. Biti ce privlacna, imat ce dobru atmosferu, a graficki efekti ce biti skalabilni i igra ce se moc prilagodit prakticki svakoj konfiguraciji koja ce biti aktualna, od starih racunala za sekretarice, pa do nanovijih bjesnih masina (koje ce ipak biti mali overkill posto SC2 nece biti graficki najdotjeranija igra na svijetu u trenutku svog izlaska na trziste).
Ja jos uvijek ovdje ne vidim nista smijesno, samo hvale vrijednu cinjenicu da Blizzardovi programer i artisti posteno zaradjuju svoj novac, dok mnogi drugi samo implementiraju predefinirane DirectX funkcije. U usporedbi sa vecinom drugih developera, Blizzard je kao assembler prema Dark Basicu.