View Single Post
Staro 21.05.2007., 13:20   #2
mrga
all you need is freeware
Moj komp

mrga's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Bugger Pregled postova
1.Kako da označim da prenesem sve dijelove istovremeno na jedno mjesto(dakle zvuk, video i sve što je u tom označenom periodu da zajedno prenesem?
Ako sam dobro razumio pitanje, onda to možeš napraviti sa shiftom. Stisneš shift i držiš i označiš prvo video pa zatim audio. Naravno, isključi opciju "auto ripple" u options meniju jer će ti se onda fajlovi iza onog koji vučeš, a nisu označeni, povući na njegovo mjesto pa ti se može sve ispremiješati.

Citiraj:
2.Nakon obrade videa i rendeniranja u PAL DVD, video kao da je primio neki smooth efect pri bržim pokretima, u čemu je problem?
Može bit da je to interlace a može bit i da je do motion blur postavki projekta, no nisam baš siguran ni u jedno.

Citiraj:
3.Ima li koji način da video "premotavam" u periodima proizvoljne vrijednosti(npr.1s, 10s..., a ne da koristim onaj klizač iznad video "trake")?
za ovo nemam pojma, al u čemu je problem s klizačem? meni je to daleko najbolji način. klikneš strelicu za dolje par puta pa će ti klizač prikazivati svakih nekoliko frejmova a ne baš svaki.

Citiraj:
4.Kako da postavim traku u kojoj piše npr. ime voditelja, grad i sl., ono kao na dnevniku, explozivu...
Desna tipka - insert text media i tu traku postaviš iznad videa.