21.05.2007., 08:32
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor dubravkol
Ništa ja više ne znam i požalio sam onaj dan kad sam iskeširao 3500kn i prešao sa athlona opet na intel i to C2D.
Više ništa ne radi, sad je sve vraćeno na normalu, ništa nije overclockano, ni jedna igrica mi ne radi više, uđe u nju i ubrzo ga sruši i restarta. Imam lagani osječaj da su kompovi sve dalje sve veće smeće. Imam sad dva Athlona doma i rade kak god hočeš a ovaj od kad je kupljen tjedan dva nije normalno i pošteno radio 10 sati jer non stop nešto za***ava. Ili će se složit u roku tjedan dva ili ću ga reklamirat ili ću sve prodat i kupit athlona opet.
Sad mi više ni 3d mark ne prolazi, javlja mi se neki dr watson, nikad mi do sad nije kad upalim prikazivao umjesto koji je proc koliko memorije i koji su ide uređaji, meni sad prikazuje bijeli screen sa gigabyte ds3 logom od matične, treba mu puno duže da uđe u win.
Jel tu ima pomoći da reinstaliram windowse? Jel to može imat veze s grafom? Nikad s njom nisam imao problema, ali pošto ja nisam slagao komp nego ovi u adm-u, jedina mogučnost da su oni nekaj zeznuli.
Očajan sam više, svaka pomoć dobrodošla
|
Fali ti očito napona na procu,digni to i na memoriji,siguran sam da će to stabilizirati komp.
|
|
|