View Single Post
Staro 20.05.2007., 21:12   #76
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ja ne kužim Mar koji ti je.

Ta situacija koju ti opisuješ znači "kako se obraniti od napada 15-ak guardiana + 15-20 devouera potpomognutih s nekoliko overlordova na bazu" se zapravo rijetko dogodi. Naravno tu puno treba misliti protiv koga zapravo igraš, protiv nekoga ko razumije igru, te također da li su igrači istog levela što je jako bitno.

Corsairi su gotovo a must have za pvz. Oni su glavni za skautanje zerga rano. I ako misliš da terrani rade samo tu i tamo koji science vessel grdo se varaš. Kako kažem sve ovisi na kojem levelu igraš. Ja pratim pro igrače i to je potpuno nešto drugačije. Uzalud se svađati.

Najznačajnije kod SC i kod svake strategije bi trebalo biti skautanje. Znači da znaš što ti neprijatelj radi i kako se od toga obraniti. Nisam profesionalac, užasno sam neaktivan ali ipak znam o čemu govorim. Ako te zerg ulovi sa 10 guardiana i 15-20 devourera off guard znači da igraš protiv nekog puno boljeg od sebe ili uopće nisi skautao.

Kaj se tiče tvrdnje da BC jadan protiv marinaca, ja bi radije izbalansiranu igru neko obrnuto.

SC nije perfektno izbalansiran, to je valjda svima jasno. Z>P>T>Z