Nisam govorio tebi vec onom s Dr.strangeloveu gore

Prilicno sam siguran da Blizzard nije lijen za napraviti nove stvari vec igra na sigurno buduci da se ipak radi o nastavku naigranijeg mreznoga RTSa svih vremena. Sto se toga tice ja zadnjih par godina palim igre i gasim (valjda i ja starim) jer mi se ne svidaju ,Coh je npr bio jedina igra u duuuugo vremena za koju sam se zakacio....kupio orginal i poceo peglat na netu ...sad sam toliko itiritiran ocajnom mreznom komponentom igre da ne mogu docekati SC2.
A za Mara odvrit malo postove nazad : nitko nije spomenuo i poceo usporedivati SC i C&C dok ti nisi uletio i zapoceo s tim .... Ako ti se igra svida uzivaj i to je to !Vecini ljudi sudeci po igranosti naslova rock/paper/scissors koncept predstavlja najzabavniji oblik taktickoga izrazavanja preko tipkovnice ,ako tebi ne pase ima drugih igara ... Ne kvari samo nesto sta smo dugo cekali glupim usporedbama . Pozdrav!
I za kraj :ma neka kradu sve sta valja (jetpack je zapravo iz warhammera 40k ne C&C a ) ,Blizz je upravo tako i uvijek izdavao igre , skupe sa svih strana sve sta valja samo naprave to puno igrivije i zaraznije !