Citiraj:
Autor Mar
Zasto ljudi ovdje **ru po C&C-u, a nikad ga u zivotu nisu igrali online?
Zašto pobogu Dragoon koji radi razara građevine, tenkove i avione jedva ubija marince ili firebatove?
Ah, da to vam je balans...
|
Zato jer su marineri i firebatovi small uniti ,to je zamišljeno slično konceptu da npr u stvarnosti tenk rijetko kad pogodi pješaka direkt u facu,+ da ownaju marinere i firebratove

bili bi praktički anti sve unit ,napraviš ih 100 ,game over
Citiraj:
Autor Mar
Zašto je ekstra-skupi "jaki" battlecruiser tako jadan protiv marinaca, scouta i sl...
Ponovno balans...
|
Čuj ja bi najrađe da battle cruiser ima 100tine lasera,raketa,railgunova na sebi,al bi bio prejak,starcraft ti forsira rock/paper/scissors
Citiraj:
Autor Mar
Također neka mi veliki magovi SC-a kažu kako se obraniti od napada 15-ak guardiana + 15-20 devouera potpomognutih s nekoliko overlordova na bazu, ako baš nisi specijalizirano napravio obranu protiv toga u pogledu masovnog zraka (wraithova, scouta ili sl).
|
Toss --high templari+corsairi,terran Goliathi + irradiate+ Valkire,Zergovi- kamikaze + mutalisci
IMho bit popularnosti SC-a je u tome da nema nenadj*** taktike ili jedinice,sve se da pobjedit,inače meni je CNC jako zabavan,ali mi SC jednostavno bolji,isto kak je tebi CnC bolji, na kraju sve je stvar osobnog mišljenja ,
p.s upravo me frend swarmao s 70 Avatara