Citiraj:
Autor Deathwish
Kakve sam sreće doći će taman kad imam ispite i roknul bum godinu radi njega.inače grafika mi se čini prešareno(kolko vidim w3 engine),i maknuli su dark templare,nisam ni o carrierima ništa vidio ni goliathima,firebatovima  ,sve favoriti...
Ali ak bu dobro nitko sretniji od nas,inače nebi se složio da ga C&C može zamijenit iz jednostavnog razloga "tank rusha" ( jako malo stvari se može nosit s npr 25 mammotha u novom cnc)
|
Nemoj se brinuti, gotovo sve jedinice ostaju, samo će se drugačije zvati. Bit će tu i carriera i dark templara i psi storm magija itd.
Moram priznati da se meni ne sviđa to šarenilo/blještavilo i to što gotovo iz svake jedinice pršte laseri. Nadam se da će se ti nepotrebni efekti moći ugasiti za multiplayer. E da i onaj protoss mother ship je totalna glupost. Iskreno se nadam da će to biti hero jedinica i kao takva nedostupna u multiplayeru. Iako je čovjek koji je objašnjavio prezentaciju rekao da će biti dostupna ali jako skupa. Vjerojatno će biti mother ship beskoristan u multiplayeru ako se bore igrači istog levela.
Za sada se ne zna ništa detaljnije o terranima i zergovima, osmi da i za njih dolaze nove jedinice. Evo da se može ja bi odmah naručio igru danas