View Single Post
Staro 24.12.2003., 22:53   #27
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ja sam u dučanu još prije godinu i pol kupil NOKIU 7650 i radi bez i najmanje greške.A mogel sam ju kupiti u pol cijene...a kaj ak nekaj vrisne? jer ipak se radi,kad su mobiteli s ekranom u boji u pitanju,o boljem "komadu" opreme.Pital sam frajera u Mobisu koliko bi me,nedaj bože,koštal ekran da mi pukne,a on ko iz topa - 300 eurića !...a ak imam garanciju ništ.još uvijek imam garanciju jer ju nadoplačujem svake godine.FALA BOGU MOBITEL RADI BEZ I NAJMANJE GREŠKE,a znam škvadru koja je "prošla jeftinije" pa su mobitel nakon par mjeseci ili hitili ili uvalili prek oglasnika.Još sam se i registriral na web Nokiu.daš im serijski broj mobitela i oni provjere i to je to...i svaki ti mjesec šalju upload mobitela.Moj je nabrijan do jaja.Baš sam prije 2 tjedna instaliral camcorder da mogu snimati kratke filmiće(do 5 minuta).to je zbog memorije,ali ima i program za neku kompresiju.Slike i programe šibam u i iz kompjutera prek Bluetootha.Najisplativije je kupiti u dućanu ! Ispočetka je to skuplja solucija,ali buš poslije videl da bu ti se isplatilo !!! vjeruj mi...meni je.

tin. je offline   Reply With Quote