Citiraj:
Autor Mar
Slažem se s Paske-om da je ovo samo uvod u SoC, jer na tome se vrti lova. Ovo je samo da zapale stare fanove i po mogućnosti regrutaju kojeg novog tko nije igrao SC.
A te fore da je Blizzard kraj RTS-ova... cc pa ljudi jeste igrali CoH, Warhammer, C&C (imho iako je SC možda izbalansiraniji u MP-u - a i mora biti jer je izašlo xx patcheva, meni je C&C daleko zabavniji).
A i nije probem izbalansirati igru kad ogromnom Battlecrusieru treba skoro 15 pogodaka da ubije protossovog izviđača (scout). To me dosta podsjeća na Millenimu Falcon vs. Star Destroyer/Tie-Fighter okršaje
Također izvrsne igre (CoH i Warhammer) nažalost nisu stekli toliku popularnost kao i SC/WC jer je sada konkurencija puno veća nego što je to bilo prije skoro 10 godina (a i više ako računamo C&C: TD).
|
Gledaj to sto se tebi sviđa neto ...ili sto se meni sviđa nesto to je NEBITNO...ljudi smo i imamo razlicite ukuse
pogledaj realno nikad ni jedna druga strategija nece bit nacjonalan sport neke nacije...nikad ni jedan RTS nece imat tri nacjonalna TV kanala posvecena tome...nikad ni jedna druga strategija nece imat ligu u kojoj se za prelazak jednog igraca u drugu momcad placaju odstete od 200 000$...
i di se zarađuje bolje nego u HNLu i svim nogometnim ligama europe osim liga PETICE.. to je samo koreja...
a ni u europi ni americi nije nista loseije... npr MONDRAGON prije 1-2g neznam toce jel sam tad to sve skupa prestao pratit je imao godisnju zaradu od 40 000€ a nije bio profesionalac...nego je samo peglao turnire po europi...
Znaci di ima novaca tu postoji velik interes jel to niko nebi financirao( tj reklamirao se preko toga)
da je nogomet poularan ko bagminton DROGBA bi imao placu od 500€ ako i toliku...pa sad ti vidi