Ha? Maknem kvacicu i gotovo? Evo letim...i malo ocistim...taaakooo...( dok to ide, rekoh, nisam ja mislio zapocinjat nikakvu AV-AV pricu, neg samo kazem...a sto, jel to bilo rasprava nekih ovdje oko toga?

, hehe...hej, sta ce ti ta cigla? nes se valjda gadjat?

)
Evo ocistio, s avastom je to 3h i 20-ak min kratko ( ma moj nod, dok je bio on meni ...ostav tu ciglu, prekidam!), ampak sam jos i sa spy sweperom, pa poskido i neki Virit-lt i ATF-Cleaner -ma to sam vidio na nekom zabarskom forumu sta savjetuju- pa sam i s njima...i opet nista, nema nista. Citav dan, od jutros do sad, 6-7 sati...hm. HM?Hmmmm....
Samo, ima jos nesto. Prvi problem koji mi se poceo javljat-System error, konflikt oko IP adrese sa nekim drugim sistemom na mrezi( postavio sam i thread na tu temu ovdje)- opet se javlja.Pa su mi na threadu savjetovali, na kraju, da maknem kvacicu nakon Local area conection- properties- internet protocol sa ove zadnje stavke i poruke je nestalo. Uz savjet da procistim komp od mogucih malwarea i virusa i kompanije...pa sam cistio i cistio, sa nodom, i ostatak price se zna ...nista dok nisam stavio avast, jelte...Da skratim, evo ovako: sad kad stavim kvacicu na internet protocol (pod "local area...") COMODO se pali i kaze, otprilike:" The parent application (System Procces) refuses communication with COMODO either because System procces has crashed and needs to be restarted or IT HAS INSTALLED POTENTIALLY DANGEROUS KERNEL LEVEL HOOKS which is caracteristic for TROJAN, VIRUS, WORMS ...itd.
Pritisnem Allow na COMODOvoj poruci- sve se pokoci, restartiram, sve ok, samo stoji dole porukica -System error.
I tu su 2 moguca uzroka.
1) Nepoznat uzrok. Kolko sam ja shvatio, ima fin broj mogucih uzroka za pojavu System error-a, nesto kod windowsa moze bit nije ok...uglavnom, sve spada pod 1) sto nije pod 2), a pod 2 je:
2) Trojan, virus, crv.
Ako je ovo zadnje....Zato sam i pito juce jel zna neko kako se nakon start-run-cmd.exe- netstat moze saznat imal trojana/nema trojana. Ili ima drugih nacina...a za crve i ostatak, to da ne spominjem...

joj, majko ...
Inace, mogo bih ja fino i bez te kvakice, skinem je, ne primjecujem neke smetnje, usporenja, pa nek staji tako...cistio sam...nije da nisam...(a i zaprljo sam, nije da nisam...) ...samo, ako je jos prljavo...
Ako ima ideja...ja nemam...