Citiraj:
Autor zvonac_1
p....m.....,napravil sam rollback driver,radi njih pol tog ne otvara...sad je sve ok...hehe,a ebiga eksperimentiram,ti mi isto dobro dođeš,help and support....uvijek na usluzi  šala mala...
|
U tome i je poanta foruma i zajednice (communities), da međusobno razmjenjujemo iskustva i ime pomažemo jedni drugima. A ne da spamamo, vrijeđamo i prepiremo tko ima ešto bolje, jače ili što bi se u narodu reklo tko ima većeg
Citiraj:
Autor zvonac_1
podrška za 64 kakva je?a čuj,mislil i ja priječ,al kao i uvijek mišljenja su podjeljenja,čekam da večina veli da 64btni bolje rade,trenutno je manjina 
|
Neznam što smatraš pod podrškom, vjerojatno programa. Na žalost većina programa su još uvijek 32 bitni ali uredno rade pod x64. Koliko čitam MS se prijeti da su ovo zadnji 32 bitni Windowsi, zapravo ima i logike za par godina više nećeš moći naći proc koji nije 64 bitni, kad malo pogledaš nema ih ni danas u high/middle endu. Do tada će se valjda i proizvođači softvera prilagoditi, recimo postoji UT2004 u 64 bita

Isto tako 4 GB će vrlo skoro postati standard, a vjerujem da ne bi volio da ti pola gige ostane neiskorišteno zbog ograničenja u OS-u. MS se ne isplati održavati dvije verzije istog OS-a. Updaeovi izlaze redovno, sav hardware mi radi, svi programi, sama Vista nekako brže i stabilnije.