Citiraj:
Sam,daj ak ti nije problem napisi svoj raspored jela...
|
Gle, nemam to striktno određeno...Težim ka 6 obroka dnevno, a prehrana već znaš sigurno što se jede.
Ujutro obavezno neke jace ugljikohidrate (obicno zobene pahuljice za milijekom + whey), pod odmorom u skoli obavezno 10 dag pilećih prsa + ingegralno pecivo + yogurt, i to je uglavnom to što mi je uvijek isto.
Kad dođem iz škole (14h) uobičajeno losos ili tuna, piletina, bijelo meso (od mesa što već uleti, bitno da je meso

), kasnije jos posni sir izmiskan sa nekim yogurtom, poslije treninga Whey(ovo računaš kao obrok), i navecer ako sam jos gladan pojedem još sira+yogurt.
Nije sve tako striktno, napravi koj puta mama i neko "pravo" jelo, pa nisam lud da to ne jedem samo pazim na količinu jerbo mogu jest dok mi se da žvakat
Citiraj:
Moj problem: imam zadaovoljavajući mišićnu masu, ali bi se želio još malo ''izdefinirat''. More koji savjet?
|
Dnevno barem 45-60 min laganog anaerobnog vježbanja, znači bicikl,role,trčanje,brzo hodanje itd...Ne ono da se ubijaš nego sa 65-70% snage (brzine).
I naravno pazi što jedeš, smanjit količinu, izbacit zasićene masti, obavezno konzumirat omega3 masne kiseline, izbacit tzv "prazne kalorije" smeća tipa čipsevi,coca-cola itd...