Citiraj:
Autor jed2i
al problem je kaj nemres sve proteine unjet tokom prehrane trebalo bi jest dosta obroka dnevno i pravilno vjezbat
vuco banena treba jest tokom treninga ne nakon
tokom treninga se uzima fruktoza ili ti jednostavni ugljikohidrat
|
Stari moj, ak ja pojedem bananu tokom treninga, nakon 5 minuta će mi ju izbiti iz mene - doslovno

Ja se slažem s tobom u potpunosti da se treba fizički nećime baviti, čak i uz normalnu hranu ti možeš ostati u dobroj formi.
Citiraj:
vuco rad u teretani nebi bas trebao bit kruzni
puno bolje rezultate daje segmentni trening, kad ciljas odredene skupine misica i samo njih radis taj dan
nase tijelo nemoze izraditi sve misice isti dan
|
Hm, s obzirom da meni ta informacija od čovjeka koji je od 15. godine vrhunski sportaš (trener borilačkih), nekako ipak vjerujem njemu. No može biti da se nismo razumjeli i da oboje imamo pravo.

Sve ovisi što je osobi cilj - neka općenita kondicija ili nabijanje mase na određenom djelu tijela. Naravno da ako imaš 60kg, a 180cm visine da ne buš radio kružni već podizao masu.
Citiraj:
neznam kaj je tvoj frend radio al nekaj je krivo radio 100%
uz pravilan trening pravilno uzimanje suplemenata moras dobit na masi
on trenira nogomet kaj je aeroban sport, njegovi odlasci u teretanu bi trebali biti nakon treninga, ne prije
|
Eh, s obzirom da već 3 godine pokušava dobiti barem 5kg, a u tome su mu pomagali i naši stručnjaci i Austrijski, gdje trenutno i igra - teško da je nešta fulao. Nije to on sam išao dudat pa APP. Jednostavno ne može dobiti nikako na masi.
A što se tiče treninga, 2 dnevno sigurno ima, a i vjerujem da ide i u teretanu.