View Single Post
Staro 24.12.2003., 00:31   #99
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
... baš ljepo kaj ste deli one slike na net .. to moram davoru zahvaliti .... sad se barem imam s čim zabavljati crtajuč brkove ... mješanjem glavi .... ili dodavanjem raznih drugih osoba na te slike ... a moeg bi ja to objaviti na vjestima .. dodam na jednu sliku Billa Gatesa .. pa ljepo vjesti dana .... "PC ekspertovci na tajnom sastanku s Billom Gatesom u desetki na pregovorima za izradu novih Tekilja Windowsa"
... ili dodam Busha
pa opet vjesti dana
" PC ekspertovci na tajnom sastanku s Bushom , raspravljali o novom sigurnosnom sustavu za Pentagon te mu predložili nacrte za računalini sustav koji bi trebao biti ugrađen u sve svemirske brodove ... konfiguracija se sastoji od nepoznatog procesora frekvencije 10 mhz overklokiranog na 12 mhz , 50 kb memorije , 1 mb hard disk , grafička kartica .... hmmm .. taj dio se nemre nazvati grafičkom karticom jer ne proizvađa nikakvu grafiku itd ..." a novi moto če biti SNAGA U NAŠIM BRODOVIMA ZA ISTRAŽIVANJE SVEMIRA ČE NAM OMOGUČITI NEMOGUČE BRZINE I IČI ČEMO TAMO KAMO JOŠ NITKO NIKADA PRIJE NAS NIJE IŠAO a to je ..... a sad sam ostal bez inspiracije ... pa ljepo vi odaberite kam bi to mogli iti .....

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote