View Single Post
Staro 18.05.2007., 11:05   #2
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Vido Pregled postova
I još nešto, u dogovoru s profesoricom trebao bih napraviti jedan admin acc i jedan slobodni, ali da taj slobodni ipak ima više ovlasti od normalnog neadmina u WinXP jer inače se ne može raditi. Postoji li neki program kojim bi se to moglo srediti?
Program s kojim se to moze sredit se zove Windows XP Admin account.

Start-Control Panel-Administrative Tools-Computer Managment-Local Users and Groups-Users. Odaberi usera kojem zelis dat vise ovlasti, right click-properties-member of-add-power users.

Ako ce ti trebati finije podesavanje prava po grupama reci, pa ce ti vec neko objasnit, a ako nitko nece, morat cu ja, ali tek kad mi margarite ishlape iz krvi :P

Za programcice pogledaj www.snapfiles.com i vidi sto oni preporucaju, sto korisnici preporucaju po svakoj kategoriji.

Ja koristim K-Lite Codec pack, Media Player Classic, IrfanView, ZipGenius, Firefox, ZoneAlarm, Foxit PDF reader.

Ti najbolje znas dal ti trebaju FTP klijenti ili nesto drugo, imasna snapfiles sve lijepo organizirano, gledaj, trazi.

Kako kompovi imaju samo 256 RAM-a, najbolje bi bilo da pogasis nepotrebne servise. Cini mi se da sam vidio post o Windows servisima ovdje na PC Ekspert, pa potrazi malo, a ako nema (u sto cisto sumnjam) imas
Elven je offline   Reply With Quote