Citiraj:
Autor DANCI
Probao sam i ovim no problem je da imam onda neki 5-6 FPS u sekundi što je očajno za gledati kad se inače film prikazuje u 25 FPS ak se nevaram.
Film je inače čisto solidan po kvaliteti uglavnom niš posebno.
Nekužim jel ja možda negdje griješim ili je film u očajnom stanju ili komp prespor ???
|
Komp nikako nije spor za snimiti film sa VHS-a. Definitivno.
Reci ti meni slijedeće: Sve je spojeno kako treba i prebacio si VDub u capture mode. Stisneš play na VCR-u i kakva je slika koju dobiješ? Je li "normalna" kao da gledaš na klasičnom TV-u?
Ako je prilikom gledanja ok, a snimak ispadne kako si opisao možeš pokušati slijedeće:
1. HDD je katastofalno fragmentiran. Napravi prvo defrag. Sumnjam da je u tome problem.
2. Da li ti komp inače normalno radi? Da nemaš puno pozadinskih procesa koji opterećuju procesor? Ne opterećuj se sa sw firewallom i antivirus sw.
3. Pokušaj naći (već sam ti to rekao) "Pegasus Imaging PICVideo MJPEG 3" video codec. Od njega koristiš upravo PICVideo™ M-JPEG Codec v3, dakle NE KORISTIŠ PICVideo™ Lossless JPEG Codec niti PICVideo™ Wavelet2000 Codec. Pod listom raspoloživih codeca bi trebao imati dvije verzije istog codeca: DS i VfW. Probaj oba.
I to bi trebalo biti to.....