Citiraj:
Autor SPLiFF
ne, nego je mladi vozac neiskusan vozac. Kad sam polozio osjeco sam se prilicno siguran na cesti i mislio sam da sam najbolji vozac na svijetu  Al evo nakon 2 godine i 40000km (sto i nije nikakva brojka) tek sad vidim kolko sam zapravo bio i ostao neiskusan. Ucis dok si ziv, a najlakse je stisnit gas. To nije iskustvo, ali mnogima se to ne moze objasnit na normalan nacin, nego ovako. I totalno je drugacije jel brzo vozi covjek sa milijunima kilometrima iza sebe ili deckic kojem je stari dao passat da malo zagrije gume, pa se ovaj izivljava.
A granica uvjek mora postojat, iako smatram da bi bilo svejedno jel to 23 ili 24h. 101 KS je i vise nego dovoljno i opet mora bit granica. Da je 120 KS onda bi se bunili sta nije 130 itd itd...
|
sto sam mislio reci nije nam svima olovna noga na gasu kad sjednemo u auto,,, a ni predeni kilometri nista neznace,,,, znam dosta "starih ISKUSNIH" vozaca sa mnogo mnogo kilometara koji jos neznaju u rikverc kako treba voziti, boje se obic drugi auto, pa ono da bi bili jos malo sigurniji na cesti svakako voze ISPOD ogranicenja,,,, zar uopce moram spominjat parking u gradu kad je guzva??
i sto je tu sad pametno i dobro, sigurno kad se nade jedan takav na cesti koji ce umjesto 70 vozit 50 pa ce svi iza njega gubit zivce i unatoc guzvi na cesti jer bas je 15h svi idu kuci s posla ga obilazit i naravno netko se bude razbio zbog toga,,,,,, sad kriv je onaj sto je obilizazio, da to je kreten koji vozi "brzo"
..... uff opet sam poceo gluposti pisati

......... anyway samo zato sto smo kao "mladi neiskusni" vozaci neznaci da nam je NFS skroz u glavi......