Citiraj:
Autor Matth€w
Jedan kveščn. Treniram redovito boks već 2g, od pol 9 do pol 11 naveče. E sad, da li je pametno jesti poslije toga, odma nabijat energiju klopom ili kaj, jer kolko ja znam mišići traže energiju kad se iscrpe(proteine pogotovo) i tad ih je najbolje hranit, pa onda fino lijepo rastu  Ak da, s čim bi bilo najbolje?
|
Nakon treninga najedni se proteina i masti, tj. onog kaj daje najviše energije. Nikakva zdrava hrana, tipa pojest jabuku nakon treninga jer ti šećer, koji nakon treninga jako padne, se strahovito digne i onda je banana, zna se ljudima zavrtiti, bit loše kajaznam. Meni nikad, al pričaju muški po teretanama kaj jedu nakon, pa sam pokupila.
Banane su super, jer odmah ulaze u krvotok, zato ih npr. tenisači i jedu između setova, daju energiju odmah. Trenirala sam isto boks, i isto najčešće do 23h, al se ničeg nisam pridržavala kaj se tiče posebne prehrane, nakon treninga bih se najela banana ili mesa, ili špeka, ili jogrtova, ili škaf tunjevine sa tjesteninom, a skidala sam po 5, 6 kila.
Svaka vam čast na krutim štapićima, UN dijetama i vegetarijanstvu, al nikakva kilaža, osim bolesti, me neće tjerati ikad više na dijetu, radije ću 2x više vježbati. Moja djeca neće ići na dijetu nikada.
Da se ja suzdržavam jest nekaj jer mi to piše na nekom papiru koji neki pretili doktor tamo negdje u Americi kaže da ću smršavit, pfff, ma goni se ti....
Idem spavati.