Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 18.05.2007., 00:35   #19
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nakon treninga, kako je Renesis rekao, proteinski shake ili neku hranu sa proteinima.

Ja ne preferiram te shakeove (imaju mi neku odbojnost), pa si onda pojedem bananu-dvije.

Mada gledaj, ima ti tu i genetike. Frend pokušavao sa svime i svačime nabiti masu (trebalo mu za nogomet jer se time profesionalno bavi) i jednostavno nije mogao sa nikakvom prehranom ili proteinskim tim napitcima dobiti nit kile.

Mada, meni Fišer ima prestrogu prehranu, ali koliko čujem i čitam, dobro mu ide i drži se toga (prije je bio ko štapić, sad je trom štapić od te teretane ).

Zato, rad u teretani uvijek mora biti kružni (sve raditi) jer, dizanjem utega ti dobivaš mišičnu masu (ako naravno imaš od nečega ju dobiti ) ali ako ti ne trčiš vani ili negdje ili neki trening takvog tipa - postal buš, kak da ti velim nabijen i trom (dobro, to su možda ekstremi).

I ja bih se zdravo hranio, ali sve kaj god sam probao mi je bilo jednostavno odbojno jer ono, nema okusa nikakvog, pa onda rađe navečer ništa ne jedem.

Trenutno tražim neki vrag za grickati po noći dok učim, al nema niš zdravog...eventualno se pucam onim Corny-ima iz menze
Vuco je offline   Reply With Quote