pozdrav svima!
s obzirom da sam naišao na jako neuobičajene temperature, morao sam s vama podijeliti i pitati za savjet ...
imam Asus a8n32-sli deluxe matičnu i 3200+ na njoj, kupio freezera64 i friškog iz kutije ga nataknuo s onom pastom kaj dođe s njim (mx1 ak se ne varam) na proc .... uvjerio sam se da je čvrsto sjeo ... uglavnom, freezer je jako jednostavan za ugradnju ... i nije prvi cooler kojeg sam ugradio, imam podosta iskustva u sastavljanju kompova
nakon što su se windowsi pokrenuli krenem ja testirati kako hladi i imam što vidjeti ... nakon tek nekoliko minuta prime-a i nakon nekoliko minuta far cry-a temperatura jezgre se popela na 106 stupnjeva!!!!
evo šta kaže speedfan
nije mi samo jasno zašto se nije restartao sustav ... nego sam prekinuo sve i nastavio raditi kao da ništa nije bilo ...

... možda senzori na matičnoj fakat toliko lažu??
jel imao tko takvih iskustava? s istom matičnom i procom? pa nisam ni znao da taj proc može izdržat te temperature a da se ne skuri!!!
moram napomenuti da je kućište dobro hlađeno, tempa matične se ne diže iznad 40, grafa je u idlu na 32, hard na 30 ... imam dve 12-ice napred i jednu iza da ispuhuje ... sharkoonovo economy edition kućište .... sve hladno osim glavne stvari ...
nemojte zamjerit na ogromnom postu ali već sam lud od ovog !!
unaprijed hvala svima na odgovorima i mišljenjima!