View Single Post
Staro 17.05.2007., 10:04   #57
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gagi Pregled postova

Ja ne spominjem rezoluciju telke, nego kvalitetu signala koju taj televizor prima, pa valjda tolko znas da za dobru sliku trebas i dobar signal, koji kod nas dolazi za koju godinu!Uzmi si maxtv i lcd ili plazmu pa ces vidjet sliku kakva je!(katastrofa)
ne kužim te što si htio reći, narabno da je jasno da za dobru sliku treba dobar signal, a digitalni signal u 1280X720 ne može izgledati loše.
Na LCD-u ili plazmi loše izgleda onaj materijal koji je u maloj rezi, jer dolazi do previše strtchanja signala..
ako me razumiješ...

Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Gabre htio ti to priznati ili ne plazme su proslost, to sto se proizvode sve bolje je logicno fabrike koje su ulozile ogromna sretstva u proizvodnju plazmi moraju izvuci sto vise mogu love prije prelaska na novu tehnologiju.
Netvrdim da slika na plazmi nevalja cak sta vise gledao sam pioneer kada sam kupovao dvd dobra je mada nije da padnes u nesvjest, licno meni je cisca slika i ostrija na lcd-u jedino crna sto nije kao na plazmi mada je i to sve blize.
I lcd je prelazno rijesenje tek ce oled biti ono pravo ali dotle ko ziv ko mrtav.
ja se s tobom ne slažem s tim da su plazme prošlost,
no slažem se da definitivno još nije vrijeme za LCD-e dok za plazme i je...

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
"segregator -- nemoj brkati opet CRT i Plazmu kad na njih spojiš komp... molim te... a baš da će ti nešto biti mutno na 42" ili 50" dijagonali, think again."

Kakve veze ima veličina ekrana sa oštrinom slike? meni je lakše čitati tekst na 15" LCD-u nego 32" CRT TV-u
neću ni pokušavati ovo objasniti.

Citiraj:
Autor Nakitu Pregled postova
O cem ti to? 1280 x 544 pixels (720p) je premala reza za takvu dijagonalu. Nabavi si malo HD materijala pa onda usporedi razlicite reze. Razlika je ogromna na mom monitoru koji je vise od duplo manji i ima manju rezu od ovih TV. Opet ponavljam kupit danas HD tv bio to plazma ili lcd je totalni promasaj jer dok ce doci vrijeme da se iskoristi bice puno kvalitetnijih panela za iste ili manje pare.

P.s. LOl "1080p je podatkovno prezahtjevna za distribuciju na postojećim HD medijima" . Svi filmovi dolaze na viseslojnim medijima tako da ti ta teorija pada u vodu.

P.P.s. Jos uvijek mijenjam invite za Bit-hdtv.
ne zna jesi li ovo greškom boldano napisao...? jer ako nisi, onda neznaš što pišeš.

trueHD - međuostalim, zahtjevan je iz razloga za takav film trebaš 30gb prosotra... plus procesorska zahtjevnost za prikaz takvog signala... no nebitno

drugo - filmovi u videoteke će dolaziti u 720p....

okanite se rezolucija i HD ovo HD ono, već gledajte kakvu vam sliku ima koji ekran..
Plazma je tu bolja.

ja sam gotov ovdje, ne da mi se više.
Gabre je offline   Reply With Quote