Citiraj:
Autor Elven
@Knez Tame: Ako najave SC2 to ne znaci da idu ponovno ispocetka radit igru, nego da je igra vec u nekoj ranoj alpha fazi i da sad jos slijedi koja godinica poliranja i dodavanja sadrzaja.
|
To da, alpha verzija, e al sad ajmo ovak gledat.
Kad su radili WoW, parallelno su i radili SCG, to je ono kaj definitivno znamo, + ak dodamo glasine o skoro zavrsenom D3, znaci istovremeno su radili na 3 igre, od koje su samo jednu plasirali na trziste, te zbog koje su odustali od daljnjeg razvoja jer su im ljudi trebali za WoW i njegve expanzije.
Dakle imali su u kuci 2 nezavrsena projekta, nedovoljno ljudi da nastave s tim projektima, a jos manje da zapocnu s nekim trecim projektom...
Opet, prema pricanjima D3 je zavrsio u nekom vanjskom studiju, jerbo blizardovci nijesu imali cajta se s njim pozabaviti, kaj opet moze znaciti, da sad kad je ta druga ekipa pozavrsila D3, sad oni preuzimaju.
To su pak naravno sve glasine.
Ono kaj imamo cvrsto je SCG, koji je kolko sam skuzil 2/3 gotov bio, a njegov killer bullet je bio to kaj su ga namjenili samo konzolama, big mistake, sad su valjda uvidjeli da konzole sucks i da PC games su i dalje zlatna koka, jer buducnost je upravo u MMO, a ne u konzolicama...
Ostaje pitanje kaj ce s tom skoro napravljenom igrom, po meni ne isplati im se to bacat, radit inacicu za PC, hmm, neznam...
ono zbog ceg ja ne vjerujem da je rijec o SC2, je to kaj nisu imali dovoljno ljudstva i vremena napraviti ga, dakle il mora biti vec neka za koju smo culi glasine, ili ce pozavrsiti ScG....