Ima li koga, ljudi moji?
Vidim, NOD se ne moze updatirat ni danas ni juce, pade mi napamet da stavim Avast- i gle, nadje mi 3 trojana ( 2 u system volume inf/ restore point i 1 u jednom programu sto sam nedavno skino), 3 brata MUDROP-U. I jos 1 WIN32: CTX -sad nadjoh na jednom talijanskom forumu da taj dodje sa aktiv x-om Pandinog on-line skenera ( i predlazu rucno skidanje taskova( kako se to radi?) i fajlova, al ja doticne ne mogu nac, mozda ih je avast sve skino?)
Evo mi nadje i nekog crva i to u Tune up utilitiesu, ima 15 dana da sam to skino.
Sto je najgore, kad pokusam nakon LAN- properties- internet protocol staviti kvacicu na ovo zadnje COMODO mi javlja kako program odbija kontakt s vatrozidom " sto je karakteristika trojana itd...". I kad pustim da radi LAN, opet "System error". E da, stavio sam tu fiksnu IP i dns-ove- da mijenjam sta tu?
A NOD sam nastelovo kak spada, al tek prije 10-ak dana, tako da sto je trebalo proc je proslo...
Pokuso sam bio stavit danas Kasperskog av 6, pa mi trazio da deinstaliram COMODO prvo, bilo mi mrsko i probam sa avastom i evo...
Imate koju ideju kako dalje?