pozdrav svima!
nedavno sam kupio od par clanova s foruma ddr2 memu, am2 athlona i gigabyte m55s-s3
i desilo se to da nakon instalacije proca nije uopce htjela uc u bilo koji os, bilo stari bilo live linux distru, puknuo sam memtest i ploca je pocela bacati greske, ono tisuce u par sekundi,
pokusao sam staviti sve u biosu na auto i normal (one opcije di se dize napon i MHz

) ali opet ista stvar,
buduci da mi se vise nije dalo prckat po biosu koji mi je novi, odlucio sam napraviti clear CMOS... nakon toga ploca je prestala davati bilo kakve signale na monitor, svi ventilatori se upale, nekad se da izgasiti na power gumb, nekad ne i to je to.. u svakom slucaju na monitoru se nis ne pojavljuje
isprobao sam graficku u staroj konfi i ona radi normalno, probao sam sa 2 pci grafe za koje nisam 100% dal rade ali opet isto,
problem mi je to sto nemam di probati niti procesor niti ram pa nemogu bit siguran, a vlasnici svih prijasnjih komponenata tvrde da su radile normalno kod njih
stvar koja jos govori u prilog tome da je maticna otisla je to da je ploca vec jednom otkazala prilikom flasha biosa (kod proslog vlasnika) nakon cega je zamjenjena novom plocom (pod opisom kvara je pisalo "ne posta")
sta vi mislite, da ju nosim na reklamaciju ili bi moglo biti da nes drugo od komponenti za***ava?