View Single Post
Staro 15.05.2007., 23:14   #81
Igsy
user na kvadrat

Igsy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Vozimo se ja i frend.. on vozi, ja tražim wifi signal...uglavnom vozimo se mi cestom di su 2 trake i sad odjednom neki čep(zsatoj)...svi trube mi gledamo koji k sad kad ono pandurija parkirana nasred trake za petijecanje i to još odma iza manjeg zavoja, taman da ih se ne vidi s 20 metra i stoji pandur s lizalicom i maše nama s nekih 10 metara, jer je vidija da viri malo yagi antene(20 cm) kroz zadnje staklo i zaustavi on nas i odma pita šta to vozimo... frend kaže ko iz topa "mi smo udba"još je bija u odijelu jer je bija kum na jednoj krizmi taj dan... policajac pita dokumente njega i mene osobnu ja kopam iz džepa osobnu i pocnem vadit a glupi pandur izvadi pištolj i u mene "STANI" ja ga pitam koji k...on "izlazi vanka, ruke na glavu"... onda me pretražija na haubi i nije naša ništa osim osobne... i kaže da zato šta za***ajemo da ce nam napisat da ugrožavanmo promet s tom antenom koja viri 20cm, ja kolutam ocima... a onda ludi frend kaže da i on ugrožava promet jer je parkiran nasred trake i da svi moraju kocit jer se ne vidi pandurov auto a brza je cesta(80km/h ogranicenje) i policajac odma zamuka i kaže ajte ća.... valjda mu dosadno bilo pa se nas uvatija....

Who's Your Daddy?
Igsy je offline