Taj Pioneer dođe 65000kn kod nas, a Panasonica još nema (nisam uopće siguran da li je namijenjen za tržišta van Japana i USA jer se u specifikacijama spominje samo NTSC)
Meni recimo TV ne znači toliko u životu tako da ću iskeširati max 10k kuna, a važan uvjet mi je da TV može poslužiti i kao monitor, čemu se plazme u tom cjenovnom rangu ne mogu približiti
Naravno da nema još sadržaja za pogledat u 1080p rezoluciji, ali čovjek je napisao "hocemo u kuci novi tv za iducih puno godina", a prilično sam siguran da će se pojaviti gomila HD sadržaja u tih "puno godina"
Što se cijena tiče, u ve-mulju se može dobiti true HD ambilight LCD za 15k kuna, siguran sam da se negdje može naći i tisuću-dvije jeftinije
"Uh sjetih se glupoga pitanja ,skoro sam zaboravio kako su ipak sve plazme i ilcdi 16:9 a program u 4:3 ,a ja eto do petka necu bas imati vremen a pohoditi ducane i raspitivati se ,znam da je glupo al sve nove plazme i lcdi mogu prikazati 4:3 sliku kakva je ?nako da zacrne rubove sa strane il je razvuku onako ruzno (to sam vidio na nekim ranim modelima plazme prije 5'6 godina)."
Pa to i moj 4 godine CRT može...oš razvuć, oš crne rubove (a i razvlačenje može napraviti na par načina). Prilično sam siguran sa svi noviji/skuplji TV-i imaju brdo opcija za to