View Single Post
Staro 15.05.2007., 10:02   #9
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
@wed@; vec sam negdje napisao da sam imao slican problem kao i tvoj frend. najvjerojatnije je kompatibilnost(kak ovo blesavo zvuci...) napajanja i maticne. prvi puta je slucaj bio da se komp ne zeli upaliti, nekad cak i poslije 10 pokusaja paljenja. kad sam dovezao mbo i psu u servis, nakon par dana mi je javljeno da cu dobiti zamjenu za psu jer je to riknulo. to je radilo cca 2 tjedna normalno nakon kaj sam upiknuo jednu grafu od jednog clana ovdje. komp se poceo slicno ponasati, ali sad i uz randomizirano restartanje sa bilo kojom grafom u njemu. to napajanje je u linksu radilo normalno, ali na mojoj konfi ne, kaj su se i u servisu uvjerili. dobio zamjenu uz nadoplatu za seasonica, cak su mi i vratli one novce za testiranje jer je ipak ispalo neispravno.
dakle, ako kod njih postoji problem i ako ga oni vide tvom frendu ce to sigurno biti zamjenjeno bez ikakve zahebancije.
neka napise kada mu se dogada ta situacija i neka im to mejla. kod mene je slucaj bio da se ne zeli upaliti samo kad je hladan. mozda je to i tvoja situacija, jer dok komp stigne do linksa...napajanje se ohladi. lol, poznajuci postu sve bi se ohladilo.
...tako da se slazem sa rak-om, ne vjerujem da ce te zahebati jer imam samo dobra iskustva sa tim servisom, i ako postoji problem bit ce rijesen.

pozz
gamer je offline