View Single Post
Staro 15.05.2007., 09:45   #8
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Evo, ja ću reći neka moja iskustva sa sličnim problemom...... 2003 u ljeti sam uzeo komp u komponentama iz više dučana, ali sam case s napajanjem uzeo u Info-gamadi, jer mi se taj case tada najviše sviđao...... i komp je radi dan dva bez problema, ali je onda počelo zezati.... naime, nisam ga mogao upaliti ujutro, odnosno, ako ne bi radio nekoliko sati..... ali onda bi se opet upalio nekak nakon nekog vremena... odfurao sam ga u Info-gamu i naravno, tamo pali bez problema, iako se doma cijelo jutro nije htio zapaliti i što sam mogao..... za dva dana opet ista priča i opet ja u info-gamu i opet on tamo upali iz prve.... i kad tamo pred očima servisera i mene komp se jednostavno restarta u idle-u i naravno serviser počne brijati da je to moguče iz mnogo razloga i kako nije do napajanja.... ništa, ja sam već bio na rubu strpljivosti i kupio drugo napajanje i taj komp radi bez beda i danas kod staraca. Tako da u mom slučaju je bilo napajanje, a kod tebe bi nam više pomoglo da napišeš komponente koje su u kompu, pa ćemo ti više znati reći.
Solberg je offline