View Single Post
Staro 15.05.2007., 09:37   #7
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ne znam koliko ti to može pomoći ali i ja sam sa komponentom iz Linksa imao slična iskustva. Ali u mojem slučaju nisi bila previše negativna. Razumljivo je da sam poludio dok sam bio bez jedinog upotrebljivog kompa doma nekoliko dana, ali kada se sve zbroji i oduzme, Linksovci su se vrlo fer podnjeli.

Kupio sam većinu novih komponenti za komp. Ostali su hard, kanta i sitnice. Donio doma, složio i nisam nikako mogao instalirati Windowse. Nakon opsežnih testiranja svega zaključio sam da je matična. I začudo ta matična je kod njih radila normalno.

Došao sam doma i mijenjao jednu po jednu komponentu jer je šogor imao vrlo sličan (ja mu sastavljao). Da skratim priću. Matična sasvim normalno radi sa svim vrstama napajanja (i šrotexom), ali sa mojim Taganom neće. S druge strane Tagan radi sa svim ostalim pločama. I OC je vrlo moguć.

Kako sam sa Linsovim serviserima u dobrim odnosima, nisam imao niti koga prebiti ili se barem izderati na koga. Ali dečki su zamijenili matičnu iako nisu vidjeli kvar uz zaključak kako su sigurni da je matična ploča neispravna ako ja to kažem.

Predlažem da polako izmjenjaš baš sve komponente i vidiš gdje je kvar. Meni je za ta testiranja trebao cijeli vikend. Bez urlanja, izderavanja i prijetnji. Nisu oni krivi. Kriv je proizvođač nekog elementa koji radi onako kako mu se prohtije. Ne govorim o komponenti (ploča, grafička, memorija) nego o elementu na komponentama. Upotri***i UPS.

Linksovi serviseri nisu manekeni ali komp znaju riješiti. Sigurno im nije namjera tebe zeje***.
RAK je offline