u istom tom servisu sam bio cca 5 puta unutar ~7 mj. da bi mi taj 5. put napokon ustanovili kvar na karticu. u meduvremenu su mi dakako naplatili 1.5h servisa i uvaljali vf700 (2. ili 3. put kad sam bio) sa tvrdnjom 'previse se grije, ako joj stavis zalmana sve ce biti ok). karticu sam kupio za 1100kn, prodao za 600 sa zalmanom, njima dao ~400. 'izvuko' sam dakle 200kn s kojima sam se iz jada ubio u jeftinom viskiju i rakiji u 'potepuhu' na dolcu, buduci da mi je jedino preostala gf2 pci graficka kartica za iducih mjesec dana, dok ne dobim iducu placu. od tad nemam nimalo razumjevanja za nikoga tko radi u ducanu ili servisu. za najmanju gresku radim dreku pred punim ducanom, nakon toga razgovaram sa poslovodom i ukazujem mu na mail koji mu blinka na racunalu, u kojem je attachiran moj pdf sa ispunjenim formularom na stranicama
http://www.inspektorat.hr/ . nekad ni to ne pomaze, ali ako nista drugo imam zadovoljstvinu da sam im barem neku stetu nanio. oni meni 500kn, ja njima 100. nije nesto ali jednu maticnu plocu taj dan nisu prodali za sebe nego za vrijeme ustupljeno na mene. sve je to gamad. ali opet, svi bi mi isti bili da se tim bavimo...