View Single Post
Staro 14.05.2007., 23:49   #85
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
2 Thoroughbred B :
ja sam covjek od rijeci,
dosta sam trgovao (prodavao po forumu) sve redom po povoljnim cijenama i nikog nisam zeznuo.
tako da tvrdim 100% da je reza istinita. nemam ja nista od toga da lazem, nije da svrsavam na nju kao mozda neki...(wr holderi? ).

ja te pozivam da dodjes osobno i uvjeris se, zivis blizu uostalome...

inace, pojma nemam o
clockanju, jer sam do nedavno samo laptope koristio.
pa se tek ucim malo na vlastitu ruku...
uostalome, klikni na moj sig pa vidi da se stalno nesto kemija,
bilo po autu ili kompu....dakle, volje se ima.

potrazi tu po nvidia podforumu, ima topic di sam trazio 8800 grafu koja se najbolje clocka i najvise grije, makar kostala i 500kn vise od nekog drugog proizvodjaca 8800. I tako mi preporucili BFG, a ne recimo XFX...velim, pojma nemam o tome, samo sam znao da cu je hladit vodom pa temp. nije frka, samo bolji clock
ovo pisem s pocket pca jer mi je mema vracena u ducan, kao sto sam napisao gore, uzimam 800mhz crucial b. 2x1GB.

sutra bi trebala stic pa ju piknem u komp, i onda ti odvrtim koji god test hoces....a sramotno bi bilo da corsair pokaze losiju rezu od jednog patriota...
ak je tak kupit cu dodatno opet tog jeftinog patriota samo da ti odvrtim bench I potvrdim, i prodat memu u pol cijene na trznici, da ne ispadne da se izvlacim, ok?

dakle, reza je 1280x1024.
ono sto je pokrenuto u pozadini je zato da se proc zavrti na 3.6, kuzis, inace u idle multi padne i pokazuje nizi clock...

dakle, poziv je tu, osobno dodji pa vidi.... sto velis?
Znao sam da ces se osjetit "napadnutim"...

Ja sam vrlo jednostavno pitao "gdje je rezolucija" i objasnio Astralu zbog cega pitam...a ti meni napisao roman prepun sentimenta

Iduci put kad stavljas SS neka se fino vidi i rezolucija,ne zato jer ti X osoba nece vjerovat,nego da bude sve fino lijepo jasno.