View Single Post
Staro 14.05.2007., 23:28   #33
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
istina da je dosta neoptimizirano
igrao sam na 1.1 verziji
ali meni radi na 1152 rezoluciji, sva grafika na pola (ima slidere), aa isključen - bez trzanja
- fps je išao od 15 do 20, nakon kojih pol sata igranja sam došao u neku maglu i fps ludio na 120 (a možda i att nešt krivo pokazuje)
- treba definitnivno taj fps popraviti i to jako
izgled likova kod razgovora je zastrašujući (loše zastrašujući) nije mi jasno kako igra može izgledati kao na screnovima na njihovoj stranici ako na medium izgleda užasno loše (photoshop ? )
- npr s udaljenosti od nekih 15-20 m je drveće mutno, dođem bliže onda je lijepo hmmm
- neki protivnici su dosta jako neki bezveze slabi npr medvjed je jak ali ima tako spor napad da jednostavno ispada jadan dok "boar" malo zamahne njuškom u dobro me odalami
- sve što se tiće itema je dosta dobro složeno, a za podizanje skilova NE trebaju traineri već se samo klikne na skill i podignuto je za 1
- borba, 4 udarca napravi i onda je mala "pauza" i onda opet 4 udarca a ja tipkam kao lud po mišu
- što se tiće težine - igrao sam na easy i igra je stvarno laka kako i treba biti
- btw smrt nije kraj, pojavite se na zadnjem checkpointu (kao neki križ koji ujedno i heala) a ima i nekih malih stupića koji pune manu

da ne pišem previše
u usporedbi s oblivionom i gothicom je puno niže klase, ali za one koji su te dvije igre (koje toplo preporučam) prošli neka uzmu ovo, možda će požalit a možda i ne
sve ovisi o ukusu i toleranciji na neke stvari

edit
igra me dosta razočarala i dajem joj okvirnu ocjenu 6.8/10

a preporuka je oblivion, gothic, i Jade empire izgleda dobro

Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 15.05.2007. u 22:48.
Big Guy je offline   Reply With Quote