View Single Post
Staro 14.05.2007., 22:16   #17
Vey
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor musso Pregled postova
Koliko mislis love dati za to, s koje udaljenosti ces to gledati, mislis li gledati s time satelitske programe ili samo zemaljske?
Nedavno smo kupili 42" plazmu pa sam dosta gledao modele i trziste. Mogu ti pomoci ako mi odg na pitanja.
Sta ja znam nekako se nisam razmisljao o tim stvarima puno , samo je stara crkla pa hocemo u kuci novi tv za iducih puno godina.... proracun je jedno 15 000 -25 000 ,rado bi ustedio ako nema neke razlike izmedu modela a razlika u cijeni je velika ,udaljenost je 5-5.5m ,samo kabelska ,max tvi ,dvd i filmovi s kompa (kad zavrsim s ovim iduci topic je koji dvd recorder s wi fi mrezom kupit ) . Sad sta se cini od te plazme kad se komp spoji na nju jel razlika stvarno tolika ? I jeli svarno tako puno bolja u filmovima? O kojoj "plazmi" govorimo uopce?

Dosad je od lcda odluka na Philips PH-37 PF 9731 , a od plazmi dva modela pioneera.Sta dovodi do toga da i dalje nisam rijesio problem s pocetka topica(tj mislio sam da jesam dok nije pocelo toliko "nemas pojma ovaj je definitivno bolji od ovoga odgovora " ...

Pozdravi!
Vey je offline   Reply With Quote