View Single Post
Staro 14.05.2007., 21:53   #76
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Slušajte ovu priču..imao sam s bendom gažu..a pošto su nam gaže subotom, u četvrtak idemo slagat instrumente i razglas..vraćam se doma u 23.20 i opa, kuhača me zaustavi..bili su na suprotnoj strani, tj. na lijevoj strani tak da ih nisam skužil..."Dobro večer, vozačka, prometna...da li znate da ne smijete voziti poslije 23 h.."...ja ono...pa znam evo baš idem doma..al ne pomaže..veli mi da zaključam auto i idem s njim...a kaj je najgore zaustavil me na ulazu u bertiju...i ne da da pomaknem auto,...nema šanse...i tak dojdemo do policijskog auta, kad unutra sjede još 3. znači 4. su bila...piše kaznu, ja molim ga, bumo se nekak dogovorili al nema šanse...a dobro kaj je tu je...isključi me iz prometa, uzme vozačku, i PUSTI ME DALJE bez vozačke..i tak sam došao doma bez vozačke..kaj je bilo da sam imao sudar?...da me zaustavila druga patrola?...i poslije tak razgovaram s jednim policajcem i veli on meni trebao si se žaliti jer te pustio dalje..i onda bi se poništila kazna...znači u tom slučaju on nije prekršio zakon jer me pustio dalje..pa s toga ne bi snosio nikakve posljedice zbog toga...ma sve je to gamad..al' kaj je najgore svi su povezani..jedan drugom rade uslugu kad se zaustavi netko poznati, "Nemoj pisati kaznu, to je moj čovjek.." i slične priče..tak da mislim da sam se išao žalit niš ne bi postigel...jer je to Hrvatska policija...kazne vrijede samo za naš jadan, siromašan, narod...

EDIT: Zaboravil sam reći da prije tjedan dana mi je prešlo 2 godine, tak da sam sad opet 10 godina miran..jer se vozačka produži na 10 godina..a kaj se tiče vožnje sa starijom osobom...osoba mora imati 2 godine vozačkog iskustva i mora biti starija od 25 godina...
Mr.Black je offline