Citiraj:
Autor fps_gamer
Ove stvari koje cu sad opisati mogu biti opasne i radite ih na osobnu odgovornost.
Ja nisam kriv za stetu nastalu na vasem kompu i zdravlju.
/snip
2. usb kabel
Ako ste dobili produzni kabel s usb-om kao ja i ne treba vam (prvo dobro razmislite dali vam treba) odrezite onaj dio u koji ide usb znaci zenski prikljucak. Skinite izolaciju. Unutra je 5 zica. Jedna bez izolacije, crna, crvena, bijela i zelena. Skinite izolaciju sa svih zica (osim one bez izolacije). Bijelu i zelenu mozete odmah odrezati ako vam ne trebaju za nesto drugo.
Spojite usb sa kompjuterom i spojite ventilator sa zicama (crna na crnu, crvena na crvenu). Zica bez izolacije je isto kao i crna (masa i think ispravite ako sam pogrijesio) pa vam zica bez izolacije moze posluziti kao crna.
/snip
Btw sada sam skuzio da je i metalni dio kucista pod strujom pa mozete crvenu zicu staviti u molex a crnu zalemiti za kuciste. Razmisljao sam i o ventilatoru na mobitelu. Uzmete slusalice ako vam ne trebaju... izrezete slusalice... spojite zice. Sad neznam tocno kakve su u slusalicama za mob ali za discman sa bile cini mi se da su bile 2 u svakoj slusalici... pa jednu odrezete a drugu pustite... onda slusate muziku na jednu slusalicu a na drugoj zici se vrti ventilator... ako tko zeli isprobati neka pokusa... meni se neda... pa neka javi... 
|
OMFG.
"Ove stvari koje cu sad opisati mogu biti opasne i radite ih na osobnu odgovornost."Daj se odi drogirati prije nego napises novi post, will ya.
Inace, ne samo da gornje stvari radite na osobnu odgovornost, nego ih radite i na stetu vlastitog racunala (pogotovo ova USB kretenarija)!