14.05.2007., 21:37
|
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Autor Vuco
Najčešće i mladi stradavaju zato što neznaju granice svojih automobila. Bome ne znam niti ja sa 2 godine vožnje istog auta kada će me on moći izvuć iz "škara", a kamoli neki koji vozi jednog od 200KS.
Ali i to pravilo sa konjažom je isto malo blesavo. Pa ti možeš ubiti nekoga i sa 60KS i sa 200KS. Ali ajde, ipak su češći slučajevi da ljudi ginu od jačih autiju...
|
I 75kW je previse za pocetnike. Okej... u danasnjim autima nije, 100KS je danas taman.
Citiraj:
Autor buljo
Za auto jači od 75kW mislim da smije u pratnji (samo ne znam detalje za suvaozača), tj 99% sam siguran, inače bi to bilo totalno idiotski.
|
Sa suvozacem ili ne, 75kW je max. preko toga ne ide. (a ja polagao na 88kW, Mercedes 814  )
Citiraj:
Autor horza
btw, zna li netko može li se proces dobivanja vozačke ubrzati?
konkretno, mogu li se predavanja odslušati u nekom rekordnom roku, može li se odvoziti zadana satnica u npr. 5 dana, izaći na ispite/sistematski/prvu pomoć/polaganje u nekom brzinskom periodu, i na poslijetku, može li se vozačka dobiti neposredno nakon toga... i ako može, koliko mislite da bi to sve trajalo?
|
Eh, da si u BiH mogao bi biti gotov za manje od 10 dana sa svime  ... i naravno po dosta nizoj cjeni. Polaganje u HR je skupo.
|