Citiraj:
Autor Costa
Bez osobne ne smiješ uopće van iz kuće. Znam jer sam bio na sudu zbog toga. Kao sedamnaestogodišnjak sam išao u ZG i zaustavili me na izlazu s autobusnog u sred bijela dana 
|
meni jucer nista, nisam imo osobnu, isto 17 god. piemo gore na strosu u parkicu kad dolaze dva lika jedan sa svjetiljkom mi ono vatafak kaj snimas briali neko sa mobitelom snima kad ono dobra vecer policija, mi ono stvaaarno

?(bili u civilu)
kasnije dosli jos dvoica, znaci 4, svi neki mladi mozda 20-25god. i tako pokazu znacke i zapovjede sad sve iz dzepova van i tako malo me opipavali po genitalijama kasnije dajte osobne svi imali osim mene. ti sta nema osobnu dolaz vamo(od nas 8 sam ja nisam imo) dao podatke i kao ak ne podneses zahtjev za osobnom u roku tjedan dana dobices prijavu. ja se nasmijesim i oke
stae ta prijava, jel mogu fasovat zbog tog

?
i da stasu bezobrazni kaze praznite dzepove ja vadim on prazni prazni brze brze ja ono pa vidis da praznim cekaj bokte mazo....samo me pogledo kao os ti u postaju... ja nista reko aj dane uznemiaravm staru dami jos zovu doma... al kad razmislim i treba tak da ostavi dojam opasne momcine.... kasnije se mi zaebavali daj zarbij dasu onak decki sad vas ljepo molimo stvarno vas mooooolimo ispraznite sve iz dzepova i onak jos kleknu

i da jos nam prosuli skoro 4l bambusa