Hvala,TomRi,sad mi je jasno da je možda najbolje uzeti Kandalfa LCS,sa jačom(pouzdanijom pumpom) koja neće riknuti pa da mi se dogodi curenje.
A VGA blok kupiti zajedno sa 8xxx/x2xxx kada dođe vrijeme za upgrade...
Zanima me jel' neko probao staviti ulje kao tekućinu za hlađenje?Da,puno je gušće,opteretilo bi cijeli sustav,pumpu posebno,no daleko bi bole hladilo,a u slučaju curenja bilo bi bezopasno(osim tepiha,naravno

).
Btw TomiRi(mali OT),znam da si Škodin fan,no mogu samo zamisliti šta bi ispalo kada bi ti moja 206-ica verzija Quicksilver pala šaka...
EDIT:"Dodo" je ključna riječ koju treba staviti u tražilicu.Čovjek je postao na svaki thread vezan za vodena na Forumu...i hvala mu za to.
Vidim da je već bila praktički ista tema na Forumu,tako da dugujem isprike adm./mod./članovima na ishitrenosti...Dodo je ključ,dakle...

UUUPS! Zamalo zaboravih! Ta pumpa sa linka,tj.Hydor Seltz L30,'oće biti problema za zamjenu?Mislim,ležište postojeće pumpe u Kandalfu LCS(valjda ima neko ležište/mjesto gdje stoji,napominjem opet,nemam iskustva sa vodenim),dakle,to mjesto bez problema primi tu novu pumpu,ili moram tražiti drugo mjesto u Kandalfu za nju?Vanjski gabariti,dakle...
Hvala opet!