U potpunosti podržavam ovaj zakon.
Jel' vama statistika ništa ne znači?
Ako brojke tako kažu onda treba zabraniti vožnju poslije 23 h i amen.
Ako si mogao do sada poslije 23 nekako doći kući e pa možeš tako još dvije godine. Previše sam se mladih i nadobudnih nagledao da bi ovo uopće doveo u pitanje. Čast izuzetcima ali zbog 10-20% normalnih ljudi ne možeš pustiti ostalih 80% da dovode druge u opasnost.
O vožnjama skuterima maminih sinova da ne pričam jel' ću početi psovati u postovima. Alaj se tu nađe budala. Šta ne plačete što vam ne provjeravaju maksimalnu brzinu skutera?
Dosta mi rodbine ima u policiji pa me možete nazvati pristranim ali ostavite se pljuvanja po njima. Tko je vozio auto prije 5-6 godina zna koliko je tada bilo više "bezveznog" zaustavljanja i kontroli. Danas je to svedeno na minimum.
Ako voziš po zakonu mala je vjerojatnost da će te uopće zaustaviti. Ako te i zaustave daj ima papire, otvori gepek i amen.
Kad plačete radi toga to vam je kao da se pitate zašto me zubar namjerno napada onim svrdlom. Zato što mu je to je... posao, eto zašto.
Kažeš policajci su budale... analogno tome...meni jutros na kavi konobar nije donio šećer uz kavu. Kad sam mu to rekao ljut je donio tri šećera. A jesu ti konobari idioti, mamicu ima balavu...(nastavi niz)...
I da, tek za 3-4 godine staža u vožnji, kad doživiš svakavih situacija na cesti možeš skužiti gdje kako voziti. Govorim generalno jer' jedino se tako zakon može i donijeti. Briga zakon šta Pero zbog Marka, Luke i Jovice ne može nešto raditi.
Edit: Može se na osobnu u Bosnu. Idem svaki tjedan.