View Single Post
Staro 13.05.2007., 15:29   #47
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
kak su sad svi super-pametni kad treba kenjat po represivnim zakonima, a kad nekome pogine netko blizak jer ga/ju je ubio/la vozač/ica od 18 godina s nabrijanim autom, onda svi kenjaju "kak se to moglo desit, odakle mu/joj takav auto". ili naslov u novinama "klinac se napio i zaspao za volanom vraćajući se iz noćnog kluba". e pa drušvance, ako ikada budem polagao vozački, rado ću 2 godine poštivati "glupe" zakone, ako to znači da će netko dovoljno glup da sjedne za volan pijan, biti maksimalno kažnjen. ili da će neki klinac koji u 3 u noći u subotu polupijan vozi sebe i pun auto frendova/ica morati objašnjavati starcima zakaj moraju platit kaznu za sve moguće prekršaje i doći po njih 6 pijanih u policijsku stanicu. velim, ako će se ovo nastaviti provoditi, rado ću poštivati "glupi" zakon.

ja sam otvorio ovu temu samo zbog zakona što se ne smije voziti poslije 23h. i ja sam za 0.00 i sve ostalo. je..ga dok piješ, ne vozi. a i kolike znam da moraju ici negdje poslije 23h ili prije 5 ujutro, a imaju tu probnu vozačku. kao i što su mnogi rekli: ak netko hoce luditi i divljati s autom moze to i prek dana i u 22h, i moze onda skriviti nesrecu...

Zadnje izmijenjeno od: J@nos_Herc. 13.05.2007. u 16:15.
J@nos_Herc je offline