Morali su staviti neko vremensko ogranicenje jer cinjenica je da u najvise smrtnih slucajeva sudjeluju mladi vozaci zbog neprilagodene brzine voznje. Sad po meni je svejedno bilo to 23 ili 24 sata. Ali opet bi bilo kasnjenja i opet bi se pisale kazne. Ako ste do sada mogli snalaziti bez auta ne vidim razloga zasto se i dalje ne bi mogli tako snalaziti.
Inace nema sanse da na na vozackom sjedalu sjedi osoba sa tek dobivenom vozackom i da krene divljat. Da ja svoj zivot stavljam u ruke neiskusnog balavca - nema sanse, dok mladicevi prijatelji, cure znaju voljet brzu voznju i impresionirani su njegovim vjestinama, ili nece nista prigovoriti ako mladic divlja jer ih ipak vozi doma, a bolje autom nego cekati tramvaj ili bus jos kojih sat vremena.
Po meni svi vi gledate na policajce "budala me kaznila ..." ne razmisljate da ste vi krivi sto niste postovali zakon. Ja sam svojih 1200kn platio i moram reci da mi je pomoglo

.
Ovo sto svaki dan vidamo da je neko napravio sto puta vece sranje od vas pa je prosao nekaznjeno je stvar drzave i svima to nama ide na zivce.